RHODIUS LD40 Diamantdoorslijpschijf X-LOCK 353286 diamant schijf 125mm

0 Beoordelingen
RHODIUS LD40 Diamantdoorslijpschijf  X-LOCK 353286 diamant schijf 125mm
45,00 *
Prijs per stuk
Op voorraad
Standaard levertijd 1 dag

Productomschrijving

De LD40 maakt hoge snijsnelheden en korte snijtijden mogelijk in een breed scala aan toepassingen, van beton tot graniet. Bij de LD40 zijn de 12 mm hoge diamantsegmenten lasergelast aan de stalen kern van de schijf. Geschikt voor nat en droog zagen.

• 12 mm hoge segmenten
• Breed scala aan toepassingen
• Hoge snijsnelheid
• Nat en droog zagen
• lasergelastMachinegeschiktheid:
De diamantdoorslijpschijf LD40 X-LOCK is geschikt voor handmatig gebruik met een haakse slijper. Het kan zijn sterke punten ten volle benutten op machines van alle prestatieklassen.

Materiaalgeschiktheid:
De LD40 X-LOCK is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van beton, klinkers, hardsteen, straatstenen, betonbuizen, trottoirbanden en middelharde marmerstenen. Dit RHODIUS kwaliteitsgereedschap is ook zeer geschikt voor de bewerking van graniet, hard beton met toeslagstoffen, straatstenen, harde bakstenen, gewapend beton en gewapend beton, harde kalkzandsteen, harde betonsteen, blokken, betonnen dakpannen en holle blokken.

Constructie en productie:
De LD40 X-LOCK heeft een gesegmenteerde snijkant. Op deze manier wordt een zeer hoge snijsnelheid bereikt met tegelijkertijd een maximale levensduur. Het gereedschap is getest volgens EN13236 en oSa en kan worden gebruikt voor nat en droog zagen. Dankzij de hoogwaardige industriële diamanten is de LD40 X-LOCK bijzonder krachtig. De ruit is ook lasergelast.

Alle RHODIUS-schijven voor X-LOCK zijn ook achterwaarts compatibel, wat betekent dat ze ook kunnen worden gebruikt op een conventionele haakse slijper met een opname voor een 22.23-boring.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4011890124529

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
RHODIUS LD40 Diamantdoorslijpschijf X-LOCK 353286 diamant schijf 125mm
Laat een review achter
Versturen