RHODIUS DG15 Diamantdoorslijpschijf X-LOCK 353282 diamant schijf 125mm

0 Beoordelingen
RHODIUS DG15 Diamantdoorslijpschijf  X-LOCK 353282 diamant schijf 125mm
50,00 *
Prijs per stuk
Op voorraad
Standaard levertijd 1 dag

Productomschrijving

Met een segmentbreedte van 1,4 mm bereikt de DG15 zeer hoge snijsnelheden. Mede door de speciale diamantbinding binnen het 10 mm hoge segment is hij bijzonder geschikt voor het doorslijpen van hard gebakken tegels, steengoed en keramiek. Hier toont het zijn volledige kracht en overtuigt het tegelijkertijd met een zeer lage stofontwikkeling bij droog zagen. Met zijn versterkte stalen kern garandeert de DG15 een nauwkeurig snijproces en schone snijkanten.

• 10 mm hoge segmenten
• Lage stofontwikkeling
• Geoptimaliseerde diamantbinding voor harde tegels, keramiek en fijn steengoed
• Versterkte stalen kern garandeert een nauwkeurig snijproces en een zuivere snijkant
• Segmentbreedte van 1,4 mm voor hoge snijsnelheid
• Nat en droog zagenMachinegeschiktheid:
De DG15 X-LOCK diamantdoorslijpschijf is geschikt voor handmatig gebruik met een haakse slijper. Het kan zijn sterke punten volledig benutten op machines van alle prestatieklassen en vooral op krachtige machines.

Materiaalgeschiktheid:
De DG15 X-LOCK is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van hard gebakken tegels. Dit RHODIUS kwaliteitsgereedschap is ook zeer geschikt voor het verwerken van porselein, graniet, geglazuurde tegels en marmer.

Constructie en productie:
De DG15 X-LOCK heeft een turbo snijkant. De combinatie van een zuivere snijkant en een korte snijtijd is dus mogelijk. Het gereedschap is getest volgens EN13236 en oSa en kan worden gebruikt voor nat en droog zagen. Dankzij de hoogwaardige industriële diamanten en een zeer hoge concentratie aan diamanten is de DG15 X-LOCK bijzonder krachtig. De schijf is direct gesinterd.

Kwaliteit:
Met de DG15 X-LOCK krijgt de gebruiker het beste RHODIUS-gereedschap in zijn categorie. RHODIUS TOPline producten staan ​​voor maximale prestaties en kwaliteit.

Alle RHODIUS-schijven voor X-LOCK zijn ook achterwaarts compatibel, wat betekent dat ze ook kunnen worden gebruikt op een conventionele haakse slijper met een opname voor een 22.23-boring.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4011890124352

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
RHODIUS DG15 Diamantdoorslijpschijf X-LOCK 353282 diamant schijf 125mm
Laat een review achter
Versturen